Ride The 9 Tour

7 oefeningen voor de ontwikkeling van seksualiteit

Word een godin-seks kan elk meisje, ongeacht de groei, figuren, buste grootte en beenlengte. Maar hiervoor moet je hard werken.

Verander in een sexy, gewenste vrouw, die uitsluitend met zijn uiterlijk, onmogelijk doet. Die kwaliteiten die hiervoor nodig zijn, zijn verborgen in de diepten van ons onderbewustzijn. Om sensuele vloeistoffen uit te zenden, hebt u nodig:

Eén vierkante centimeter van de huid is goed voor ongeveer 25 punten die reageren om aan te raken. Je taak is om ze allemaal te vinden!

We presenteren de cyclus van oefeningen die helpen om uw gevoeligheid zo veel mogelijk te ontwikkelen.

“Versterk de aanraking”

Neem een ​​paar items met een andere oppervlaktetextuur, bijvoorbeeld – lederen handschoen, piernets, een stuk zeep, een Engelse pin, een zijden sjaal, een badstofhanddoek, een stuk brood, chocolade, veer, een blad van een plant, Een warme beker met koffie, kralen – in een woord, monteer dingen die je leuk vindt. Zit comfortabeler, beter in de stoel, schakel het felle licht in en breng gedurende 10 minuten op de tafel aan op de tafel. Geef het oppervlak van elk onderwerp “afgestudeerden” in uw geheugen via vingertoppen. Strek vervolgens recht en probeer mentaal de indruk van het oppervlak van elk item te maken: weekled, losse brood, glijdende, gladde, koele sjaal, koude vaste kralen – enzovoort ..

“We maken het beeld opnieuw”

Neem meerdere stukken stof met verschillende texturen (fluweel,

zijde, atlas), een stuk bont, veer. Uitkleden aan de riem en zit, sluit je ogen. Zonder ze te openen, neem dan iemand en hype en besteed het aan het lichaam als volgt: begin met de vingertoppen van de linkerhand, langzaam doorbrengen aan de borstel, pols, boven de binnenkant van de hand, naar de nek, linkerwang, voorhoofd, Oogleden, de neus, rechterwang, mond, nek, langs de schouders door het sleutelbeen boven en onder de borst en zet terug. Neem even terug, nog steeds met gesloten ogen en onthoud het gevoel van opwinding bij het strelen van je lichaam. Met de verandering van het onderwerp, verander je handen. Oefening gebeurt correct wanneer je huid begint met het voelen van het object en je kunt je het oppervlak voorstellen.

“Negual in de avond”

Deze oefening wordt het meest effectief vervuld voor het slapen gaan. Bed frisse lakens, plons op hen met je favoriete geesten, branden kaarsen en zet je favoriete nummer. Neem nu een warm bad met je favoriete schuim en rust zowel fysiek als galeriaaabymangiare.com/psychologie-van-seksuele-posities-2/ soulvol. Schrijf een zachte handdoek, alsof je stof uit een oude Chinese vaas bent gewist en in bed uitrekt. Geef twinkle kaarsen, zachte muziek, geur van geesten en volledige vrijheid van je lichaam die je geest verlaat.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0